Keki için.Yumurta ve şekeri çırpın üzerine süt, akışkan yağ, un, kakao, un, vanilya ve kabartma tozunu ilave edip karıştırın.Borcama dökün, 200 derece fırında pişirin.
Kreması için.Önce şeker, nişasta, un, vanilyayı karıştırın yarım kadeh süt ilave edip karıştırın bu topaklanmaması için yumurta sarısını ve kalan sütü ilave edip pişirin.
Soğuyunca toz krem santiyi ilave edip çırpın.
Ganaj için.1 kutu süt kremasını tencerede ısıtın kaynatmayın.
Daha sonra çikolatayı ilave edin eritin.
Hepsi pişip soğuyunca keki dilimleyin süt ile nemlendirin.
Krema ve muzu süt ile nemlendirdiğiniz kekin üzerine yerleştirin.
Üzerine ganaj ilave edin ve kenarlarını ceviz ile süsleyin. Afiyet olsun.