Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Malaga Pasta

Malaga Pasta

Malaga Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 çay kadehi şeker
  • 1 kahve fincanı şeker
  • 1 kahve fincanı süt
  • 1 kahve fincanı akışkan yağ
  • 2 çay kadehi un
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Kabartma tozu, vanilya
  • Muz
  • 500 ml süt
  • 1 yumurta sarısı
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 kutu vanilya
  • 1 kutu toz krem şanti
  • 1 kutu süt kreması
  • 160 gram çikolata
  • Ceviz

Malaga Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Keki için.Yumurta ve şekeri çırpın üzerine süt, akışkan yağ, un, kakao, un, vanilya ve kabartma tozunu ilave edip karıştırın.Borcama dökün, 200 derece fırında pişirin.
  2. Kreması için.Önce şeker, nişasta, un, vanilyayı karıştırın yarım kadeh süt ilave edip karıştırın bu topaklanmaması için yumurta sarısını ve kalan sütü ilave edip pişirin.
  3. Soğuyunca toz krem santiyi ilave edip çırpın.
  4. Ganaj için.1 kutu süt kremasını tencerede ısıtın kaynatmayın.
  5. Daha sonra çikolatayı ilave edin eritin.
  6. Hepsi pişip soğuyunca keki dilimleyin süt ile nemlendirin.
  7. Krema ve muzu süt ile nemlendirdiğiniz kekin üzerine yerleştirin.
  8. Üzerine ganaj ilave edin ve kenarlarını ceviz ile süsleyin.
    Afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın