İlk olarak fırınımızı 170 dereceye ayarlayalım evvelden ısıtalım kekimizi yapana kadar fırınımız ısınsın.
Kekimiz için şeker sütümüzü ve vanilyayı çırpalım 1-2 dakika ardına yumurtalarımıza ilave edelim ve 3 dakika daha çırpalım ardından çırparken yağımızı ilave edelim.
Daha sonra unumuzu kabartma tozumuzu ilave edip çırpalım.
Yağladığımız borcama kek hamurumuzu ilave edip evvelden ısıttığımız fırınımıza atalım 25 – 30 dakika hakimiyeti bir biçimde pişirelim.
Kekimiz pişince soğumaya vazgeçelim. Muhallebimiz için ocağımıza vanilya hariç değişik malzemelerimizi alalım.
Kaynamaya başlayınca vanilyamızı ilave edelim ve bununda soğumaya vazgeçelim.
Soğuduktan sonra kremşantimizi ilave edip çırpalım. Soğuyan kekimizin üzerine muhallebimiz yaydıralım.
Yaydırdığımız muhallebinin üzerine muzlarımızı koyalım ben 3 e ufalayıp koydum siz isterseniz tam olarak ta koyabilirsiniz.
Son olarak sos tavamıza kremamızı alalım küp küp kırdığımız bitterleri kremamıza ilave edelim.
Eritelim hoşça eriyen çikolataları bir 2 kere fokurdayınca altını kapatalım çok kaynatmayalım.
Olan ganajımızı muzlarımızın üzerine denk bir biçimde dökelim ve azıcık ılıdıktan sonra dolapta 3-4 saat dinlendirelim.