Magnolia
Magnolia Tarifi İçin malzemeler
- 1 litre süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 koli toz vanilya
- 2 adet yumurta sarısı
- 1 koli bebe bisküvisi ya da petibör
- 1 koli süt kreması
- 10 adet çilek
- 2 adet muz
Magnolia Nasıl Yapılır?
- İlk olarak tencereye nişasta, un, şeker, nişasta ve yumurtayı alın.
- Üzerine yavaş yavaş sütü ilave ederek çırpma teli takviyesiyle karıştırın.
- Karışımı ocağa koyun ve karıştırmaya devam edin. Topaklanma oluşmamasına dikkat edin.
- Karışım muhallebi kıvamına geldiğinde ve kaynadığında ocağın altını kapatın.
- Muhallebi soğurken, bisküvileri incecik olana kadar robottan geçirin.
- Muhallebi soğuduktan sonra içerisine bir koli süt kreması ilave ederek karıştırın.
- Bu esnada çilek ve muzları dilimleyin. Magnolia kuplarına evvel muhallebi koyun ve meyveleri yanlarına doğru dizin.
- Ardından bisküvi kırıntılarını ilave edin ve tekerrür muhallebi dökün.
- En üst kısmına kalan bisküvileri paylaştırın. Antep fıstığı ve çikolata rulosu ilave ederek servis edin. Afiyet olsun.
Magnolia Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
- İlk düzeyde malzemeleri hoşça karıştırdıktan sonra ocağa alın.
- Eğer topaklanma oluşursa, muhallebiyi blenderdan geçirin.
- Mutfak robotunuz yoksa, bisküvileri bir poşete koyun ve ağzını kapatın. Kavanozun altıyla usulca vurarak toz haline getirin.
- Orjinal magnolia tarifinde beğendiğiniz meyveleri kullanabilirsiniz.
Sitede yer alan yazı, resim ve haberler izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. TatliTatli.Net
Birbirinden güzel ve egzotik tatlı tariflerini bulabilirsiniz.
Bir Yorum Bırak