Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,18
EURO
%-0,62
ALTIN
%1,50
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 24.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Dondurmalı Tatlılar
»
Limonlu Dondurma
Facebook
Twitter
Google+
15 Kasım 2021
0
146
+
-
Limonlu Dondurma
Limonlu Dondurma Tarifi İçin Malzemeler
1 litre süt
2 kutu tek içimlik salep
1 su kadehi şeker
1 çay kaşığı zerdeçal renk vermesi için
1 çay kadehi limon suyu
1 limon kabuğunun rendesirendenin ince yeriyle rendeleyelim
Limonlu Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Sütümüzü salepleri ve şekeri bir tencereye alıyoruz ve karıştırıyoruz .
Ocağımızın altını orta ateşte yakıp karıştırarak pişiriyoruz.
Kaynayan karışımımızı bir 20 dk daha kaynatıyoruz ara ara karıştırarak tabiki.
Daha sonra kaynayan karışımımıza zerdeçalımızı ilave edip karıştırmaya devam ediyoruz .
Zerdeçalımızı da iyice eriyince ocaktan alıp soğumaya vazgeçiyoruz.
İyice soğuyan karışıma limon suyu ve limonun rendesini ilave ederek karıştırıp uygun bir kaba döküyoruz ve dolabımızın buzluğuna kaldırıyoruz.
Benim 2 ayrı kap çıktı kabınız derinse 1 kapta yeterli olabilir.
Daha sonra 1 buçuk 2 saat de bir dondurmamızı çıkartıp bir çatal desteğiyle karıştırıyoruz ki buzlanma olmasın bu operasyonu 3 kez yapalım.
Daha sonra da tamamen donmasını bekleyelim. Birkaç saat sonra limonlu dondurmamız yemeye hazır.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
hazırlanışı
kolay Limonlu Dondurma Tarifi
Limonlu Dondurma Tarifi
Limonlu Dondurma Tarifi nasıl yapılır
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Pratik Dondurma
Önceki Yazı
Çilekli Pratik Dondurma
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı