Bisküvileri dağılın, margarini eritip soğutun. Bisküvi, fındık ve margarini derin bir kâsede iyice yoğurun. Hamurun derlenmesi için çok az su ilave edebilirsiniz.
20 cm çapinda tart kalıbını hafiçe yağlayın. Hamuru kalıbın her yanına denk kalınlıkta olmasına dikkat ederek yayın. 180 derecede 10 dakika fırınlayın.
Üzeri için; limonların kabuklarını rendeleyip suyunu sıkın. Yumurta sarılarını ve limon kabuğu rendesini mikserle köpük köpük olana kadar çırpın.
Süt kreması ilave edip karıştırın. Limon suyu ilave edip muhallebi kıvamını alana kadar çırpın.
Hazırladığınız kremayı tartın üzerine yayın. Evvelden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin.
Tart tamamen soğuyunca üzerini streç folyo ile kaplayıp buzdolabında bekletin.
Servis yapacağınız zaman limonu yarım ince dilimler halinde kesip tartın üzerini süsleyin. Kremşantiyi sıkma torbasına doldurup tartın kenarlarını süsleyin. Dilimleyip servis yapın.