Daha Alçak tabanı için bisküvileri robottan geçirelim hepsini kelepçeli kalıbın altına ve kenarlarına yağlı kâğıt serip bisküvili harcı bir kaşık yardımıyla iyice bastırıp yayalım.
Labne krema ve şekeri 3-4 dakika kıvam alana kadar mikserle çırpalım .
Daha Sonra limon rendesi un nişasta ve vanilyayı ek edelim tekrar çırpalım .
Ardında yumurtaları bir bir kırıp çırpalım bisküvili tabanın üstüne yayalım ve bir kaç kere tezgaha vurup içindeki hava kabarcıklarının çıkmasını sağlayalım.
Önceden ısıttığın 160 derece fırın içerisine bir kap sıcak su yerleştirip 45 dakika her tarafında fırını hiç açmadan pişiriyoruz.
45 dk sonradan cheesecakemizi kontrol ediyoruz fırını kapatıp 10 dk baştan başa içinde bekletiyoruz hemen çıkartırsanız büyük bir bastırma oluşabilir.
10 dk daha sonra fırından alıp soğuması için kenarda bekletiyoruz.
Yumurta hariç bütün malzemeler tencereye alınır hafif kıvam almaya başlayınca ocağın altını kapatıp 1 yumurtayı adamakıllı çırpıyoruz ve gitgide sosun içine ilave edip çarçabuk çırpıyoruz ancak yumurta pişmesin .
Sonra yeniden ocağın altını açıyoruz ayrıntılarıyla koyulaşınca sosumuzu kenara alıp soğutuyoruz.
Arkasından cheesecakemizin üzerine döküp yayıyoruz en az 3 saat dinlendirip istediğiniz gibi süsleyip servis yapabilirsiniz sıhhat olsun 👍🌟😋🤗🍋🍋🍋🍋🍋.