Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,25
EURO
%-0,56
ALTIN
%1,23
BIST
%0,62
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 22.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Meyveli Tatlılar
»
Limon Kreması Tatlısı
Facebook
Twitter
Google+
21 Eylül 2018
0
1167
+
-
Limon Kreması Tatlısı
Malzemeler
4 adet limonun kabuğu
175 ml limon suyu
4 adet orta boy yumurta
300 gr toz şeker
150 gr tereyağı
Yapılışı
Sos tenceresine yumurtaları ve toz şekeri ilave ederek çırpın.
Limonları yıkayın ve rendenin ince tarafıyla kabuklarını rendeleyin.
Limon suyu ve limon kabuğu da ekleyip karıştırın.
Orta ateşte iyice ısınıp şeker eriyiceye kadar çırparak pişirin.
Küp küp doğradığınız tereyağını tencereye karışıma ekleyin.
Kaynayıp kıvam alıncaya kadar orta ateşte karıştırarak pişirin.
Kıvam alan limon kremasını sıcakken ince gözenekli bir süzgeç yardımıyla süzün.
Kıvamlı bir karışım olduğu için süzgeçi düzeceğiniz kabın üstüne oturtun. Kremayı içine döküp spatula yardımıyla karıştırarak hızlıca süzebilirsiniz.
Oda sıcaklığına gelen kremayı hemne kullanabilir ya da buzdolabına kaldırarak daha sonra kullanabilirsiniz.
Üzerini kremanın yüzeyine tümüyle temas edecek şekilde streçle kapatın. Bu kremanın kaymak yapmasını önleyecektir.
Süsleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
Limon Kreması Tatlısı
Limon Kreması Tatlısı nasıl yapılır
meyveli tatlı tarifleri
pratik Limon Kreması Tatlısı
İlginizi Çekebilir
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Elma Dolgulu Krep Tarifi
Önceki Yazı
Hindistan Cevizli Kavun Tatlısı Nasıl Yapılır
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı