Limonlu krema için limonların kabuklarını ince rendeleyip suyunu sıkın. Yumurtaları ve vanilyayı sos tenceresine alıp iyice çırpın.
Şeker, limon suyu, nişasta ve rendelenmiş limon kabuğunu ilave edip orta ateşte kesintisiz karıştırarak 9-10 dakika pişirin.
Tereyağını ilave ederek eriyinceye kadar karıştırın. Ocaktan alıp 3 dakika çırpın ve soğumaya vazgeçin. Fırını 160 dereceye ayarlayın.
Tereyağı, vanilya ve şekeri mikserle iyice çırpın. Un ve nişastayı ilave ederek karıştırın. Hamurdan 2 tatlı kaşığı kadar parçalar kopartıp yuvarlayın ve yağlı kağıt serili tepsiye 3 cm aralıklarla dizin.
Çatalı una bulayıp izi çıkacak biçimde hamurların üzerine bastırın. Fırında hafif kızarıncaya kadar takribî 17 dakika pişirin.
Fırından alıp 5 dakika beklettikten sonra ızgara teli üzerinde soğumaya vazgeçin. Bisküvilerin arasına limonlu krema sürüp sandviç biçiminde kapatın ve üzerine pudra şekeri serpiştirip servis yapın.