Pandispanya için; Yumurtaları ve şekeri en az 5 dakika beyazlaşana dek yüksek devirde çırpalım.
İlk başta; 1 çay bardağı unu, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyerek sadece karışana dek kısa süre çırpalım, ıspanağı eklemeden önce, 4 yemek kaşığı bir kaseye ayırarak içine kakao ekleyip karıştıralım çok cıvık olursa un ekleyebilirsiniz.
Tepsinin sedece tabanını çok az margarinle yağlayıp yağlı kağıdı üzerine yerleştirelim.
Kakaolu hamuru buzdolabı poşetine dolduralım ucunu makasla çok küçük olmayacak şekilde keselim şeritleri oluşturup tepsiyi buzdolabına koyalım.
Bu sırada, beyaz hamurumuzun ıspanak püresini ve kalan unu ekleyerek tekrar karıştıralım.
Tepsiyi dolaptan alarak ıspanaklı hamurumuzu her yerine yayalım spatula yardımı ile dikkatlice düzeltelim.
160 derece ısınmış fırında yaklaşık 20 dakika civarı pişirelim.
Kağıtla birlikte pandispanyayı kalıbın içine yerleştirelim. Kalıbın tüm kenarlarına yağlı kağıt kesip koyalım.
Creme ole yi 2 bardak sütle 3 dakika çırpalım ve toz şantiyi de ekleyerek bi 3 dakika daha çırpalım, içine damla çikolataları ekleyerek kaşıkla karıştıralım.
Kalıba yerleştirdiğimiz kekin içine dolduralım, artan kekimizi üzerine kapatalım.Lezzetli Karpuz Pasta Tarifi
Buzdolabında bir gece bekleterek dikdörtgen servis tabağını kalıbın üzerine koyarak ters çevirelim kalıbı ve yağlı kağıdı çıkarıp dilimleyip servis edelim. Afiyet olsun.