Hamur yoğurma kabında yoğurt, sıvıyağ, tuz, yumurta ve 25 gr eritilip ılınmış tereyağını iyice karıştırın.
Elenmiş unu azar azar ilave ederek pütürsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp yarım saat dinlendirin.
Krema için süt, şeker, nişasta ve unu bir tencerede karıştırın. Kısık ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp tereyağını ilave edin. Karıştırıp ılınmaya vazgeçin.
Hamuru açmak için un ve nişastayı bir kapta harmanlayın. Hamurdan 40 kocaman ceviz büyüklüğünde parçalar koparın.
Her parçayı un ve nişasta karışımı serpiştirilmiş tezgahın üzerinde oklava takviyesiyle çok ince bir yufka biçiminde fırın tepsisinin miktarında çapı 30 santim açın. Her açtığınız yufkayı mutfak bezlerin üzerinde kuruması ve havalanması için serin.
Krema ılınınca pütürsüz bir kıvam elde etmek için mikserle çırpın. Kalan tereyağını 125 gr eritip ılınmaya vazgeçin. Yuvarlak fırın tepsisini yağlayın.
20 yufkayı her katın üzerini fırça takviyesiyle tereyağından sürerek üst üste serip kremanın tamamını yayın. Kalan 20 yufkayıda aynı biçimde üst üste serin. Baklava dilimi biçiminde dilimleyin. Kalan tereyağını üzerine dolaştırarak dökün.
Tatlı hamurunu evvelden ısıtılmış 175 dereceye ayarlı fırında 45 dakika üzerleri iyice kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp tatlı sıcakken 1 su kadehi pudra şekeri üzerlerine dolaştırarak serpiştirin. Soğuk servis yapın.