Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,09
  • EURO
    %-0,37
  • ALTIN
    %0,50
  • BIST
    %-0,38
Kuşkonmaz Haşlama

Kuşkonmaz Haşlama

Kuşkonmaz Haşlama Tarifi İçin malzemeler

  • 1 demet kuşkonmaz
  • Üzerini geçecek kadar su
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak ince kıyılmış
  • Yarım limonun suyu
  • Tuz

Kuşkonmaz Haşlama Nasıl Yapılır?

  • Kuşkonmazları hoşça yıkayın.
  • Kuşkonmazın ucunda bulunan sert kısımları bıçakla veya kabak atayacağı ile temizleyin.
  • Tencereye tuz ve su ilave ederek kaynatın.
  • Su kaynadığında kuşkonmazları da ilave edin ve yumuşayana kadar haşlayın.
  • Haşlanan kuşkonmazların suyunu süzün ve servis tabağına alın.
  • Üzerine zeytinyağı, limon suyu ve ince kıyılmış sarımsak ilave ederek karıştırın.
  • Haşlanmış kuşkonmazı, haşlanmış yumurta ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın