Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Kuru Vişneli Ve Zerdeçallı Brüksel Lahanası

Kuru Vişneli Ve Zerdeçallı Brüksel Lahanası

Kuru Vişneli Ve Zerdeçallı Brüksel Lahanası Tarifi İçin malzemeler

  • 1 soğan
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 750 g Brüksel lahanası
  • 1 çay kadehi su
  • Yarım çay kadehi ekşi krema
  • 2 yemek kaşığı kuru vişne
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 çay kaşığı zerdeçal

Kuru Vişneli Ve Zerdeçallı Brüksel Lahanası Nasıl Yapılır?

  • Küp doğradığınız soğanı tereyağında hafif pembeleşinceye kadar soteleyin. Brüksel lahanasını bir tencereye alın. Üzerine su ve tuz ilave edip iyice yumuşayıncaya kadar haşlayın. Suyunu süzüp sotelediğiniz soğana ilave edin. Krema, kuru vişne, tuz ve baharatlarla tatlandırıp karıştırın. Sıcak servis yapın. 

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın