Malzemeler
Üzeri için
Fasulyeleri bir gece evvelden suda bekletin. Ertesi gün bol suda haşlayıp suyunu süzün. Haşlanmış fasulyeleri mutfak robotundan geçirip püre haline getirin. Yumurtaları şekerle beraber köpük oluncaya kadar çırpın. Fasulye püresi, kabartma tozu, tarçın, pirinç unu, ince vurulmuş ceviz içi ve vanilyaları ilave edip 1 dakika daha çırpın. Hazırladığınız hamuru yağladığınız kek kalıbına aktarın. Evvelden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin. Fırından çıkarıp nemli bir bez üzerine alarak soğumasını bekleyin. Sos tenceresinde süt, kakao ve çikolatayı karıştırarak pişirip ılınınca pastanın üzerine sürün. Kremayı pastanın üzerine nokta nokta damlatıp kürdan desteğiyle şekillendirin. Dilimleyip servis yapın.