Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,25
  • EURO
    %0,49
  • ALTIN
    %0,50
  • BIST
    %-0,49
Kupta Vişneli Cheesecake

Kupta Vişneli Cheesecake

Kupta Vişneli Cheesecake Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 2 koli yulaflı bisküvi
  • 4 yemek kaşığı tereyağı
  • 225 g krem peynir
  • 1 su kadehi pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı vanilya esansı
  • 1 su kadehi krema

Vişne sosu için

  • 2 su kadehi vişne
  • 1 su kadehi toz şeker
  • 1 su kadehi su
  • 1 yemek kaşığı nişasta

Kupta Vişneli Cheesecake Nasıl Yapılır?

Kan hücrelerini çoğaldırmasıyla öğrenilen vişne, yemek ve meşrubatların içerisinde sık sık kullanılır. Özellikle sos haline getirilerek tatlıların lezzetini çoğaldırır. Metabolizmayı süratlendirirken, sindirimin basitleşmesini de sağlar. Malzemeleriniz hazırsa, konut imali kupta vişneli cheesecake tarifine geçebiliriz.

  • Yulaflı bisküvi ve tereyağını un kıvamında oluncaya kadar rondodan geçirin ve servis kavanozlarının tabanlarına paylaştırın.
  • Bir kaşık desteğiyle bastırarak düzleştirin. Krem peynir, pudra şekeri, vanilya esansı ve kremayı geniş bir karıştırma kabına alın.
  • Tüm malzeme iyice aynılaşıncaya kadar bir mikser desteğiyle çırpın. Karışımı bisküvilerin üzerine paylaştırıp buzdolabında 4 saat dinlendirin.
  • Vişne sosu için, vişne ve toz şekeri geniş bir tencerede kaynatın. Şeker erimeye başladığında su ile açtığınız nişastayı ilave edip sos koyulaşıncaya kadar pişirin.
  • Pişen sosu soğuyan cheesecake kavanozlarının üzerine paylaştırın. Buzdolabında 2 saat daha dinlendirin. Soğuk servis yapın.

    Dilerseniz, cheesecake tariflerine göz atarak yeni tatlar keşfedebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın