İlk önce keki hazırlamakla başlıyoruz. Yumurta ve şekeri iyice çırptıktan sonra kalan sıvı malzemeler eklenir ve bir kez daha çırpılır.
Ardından tüm kuru malzemeler elenerek kek harcına ilave edilir ve tekrardan karıştırılır.
175 derecede pişirilir.
Kekimiz pişerken pudingini hazırlamaya başlıyoruz. Tereyağ hariç tüm malzeme tencereye alınır ve ilk önce el çırpıcısı yardımı ile çırpılır.
Ardından orta ateşte pişirilmeye başlanır.
Kıvam alıp kaynama noktasına geldiğinde tereyağ ilave edilir ve ocaktan alınır.
Üzerinin kabuk tutmaması için ara ara çırpılır.
Fırından çıkan kekin her tarafına bir çubuk yardımı ile delikler açılır ve 1 bardak süt ile ıslatılır.
Ilımış ve sütünü çekmiş olan kekimizin üzerine puding ilave edilir. Ve en son üzeri bisküvi kırıntısı ile kaplanıp servise hazır hale getirilir. Afiyet olsun.