İlk olarak tavamıza baharatladığımız somonu alıp altlı üstlü kızartalım.
Onlar hazır olunca bir tabağa alın. Aynı tavada ve yağda ince doğranmış soğan ve sarımsağı öldürelim.
Hazır olunca tereyağını ve domatesi ekleyelim yumuşayıncaya kadar orta ateşte kavuralım.
Ardından kremamızı ekleyelim ve kısık ateşte 3-5dk pişirelim. Yok soslu sevmiyorsanız 100ml kullanın.
En son ıspanağı ekleyin eriyinceye kadar pişirin ve parmezanı ekleyin. Normalde parmezan biraz tuzlu oluyor o yüzden sosun baharatına dikkat edin ki tuzlu olmasın çünkü balığı kızartırken de tuz atıyoruz.
Sos hazır olunca balıklarımızı sosun içine bırakalım ve 2-3dk kadar bekleyelim.
Ben patates salatasıyla servis ettim. Yapacaklara afiyet olsun 😇🤲🏻.