Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,15
  • ALTIN
    %0,31
  • BIST
    %-0,84
Kremalı Petibör Pasta

Kremalı Petibör Pasta

Tarifin Öyküsü

Kremalı Petibör Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 lt süt
  • 1 su kadehi toz şeker
  • 4 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 kutu vanilya
  • 1 kutu krema
  • 1 kutu 70 gram çikolata
  • 1 buçuk kutu kakaolu petibör bisküvi

Kremalı Petibör Pasta Tarifi Yapılışı

  1. 1 lt süt, un, nişasta, toz şekerini karıştırın ocakta katılaşıncaya kadar pişirin.
  2. En son vanilya ve tereyağını ilave ederek altını kapatın.
  3. Kare borcamda ben bir buçuk kutu kakaolu petibör bisküvi kullandım.
  4. Borcamın en altına kakaolu petibör bisküvi dizin üstüne kremayı denk biçimde yayın, tekerrür bisküvi, tekerrür krema biçiminde 3 kat dizin.
  5. Üst kreması için kutu kremayı ocakta hafif ılıtın.
  6. İçine 1 kutu çikolatayı ilave edin.
  7. Eridikten sonra en üste dökün.
  8. Buzdolabında 2-3 saat dinlendirin.
  9. Sonra dilimleyerek servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın