2 adet krem şantiyi 2 su kadehi soğuk sütle çırpıp, dolaba kaldırıyoruz. Bu arada muhallebiyi yapıyoruz.
Yağ ve vanilya hariç hepsini karıştırıp, en son yağ ve vanilyayı ilave edip, muhallebiye iyice yedirip, altını kapatıyoruz. Muhallebiyi soğutuyoruz.
Çırptığımız krem şantinin içine soğuyan muhallebiyi ilave edip karıştırıyoruz.
İçine elimizle kırdığımız bisküvileri ve damla çikolataları ilave ediyoruz. Hepsini karıştırıyoruz.
Silikon kalıba veya içine streç film geçirdiğimiz rastgele bir kabın içine parfemizi koyup, bir gün buz dolabının dondurucu kısmında bekletip ertesi gün çıkarıp ters çevirip, süsleyip servis yapıyoruz. Dondurma tadında serin serin afiyetle yiyoruz. ;