9 adet milföyü 3 yan yana 3 adet uzunlamasına gelecek şekilde bitiştirin biraz unlayarak dikdörten büyük fırın tepsisi büyüklüğünde açın
Sıvıyağ ile yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin milföy hamurunu enlemesine tam ortalayarak üstten ikiye bıçakla kesin
Milföy hamurunun üzerine çatalla bol bol delikler açın ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında güzelce kızarana kadar pişirip beklemeye alın
Miföylü Krema Dilimleri kreması için 4 bardak sütü ve toz şekerin yarısını bir tencereye alın kaynamaya bırakın
Bir kaba 4 yumurtanın sarısını,toz şekerin yarısını, 1 bardak sütü, unu, nişastayı ve şekerli vanilini ilave edip iyice karıştırın.
Kaynamaya başlayan süte çırptığınız karışımı ilave edin edin bir yanda sütü çırpma işlemine devam edin kremanız göz göz olup kaynamaya başlayınca en küçük gözeli ocağa alın kısık ateşte pişirin bu arada yumurtanın beyazını çırpmaya başlayalım
Bir kapta yumurtanın beyazını kar beyazı olana kadar çırpın 2 çorba kaşığı toz şekeri ilave edip yumurta sert bir kıvam olana kadar tekrar çırpın, kaynayan Kremaya ilave edin çırpma teliyle iyice karıştırın kaynamaya başladığında ocaktan alın
İkiye böldüğünüz Milföyün bir parçasını borcamın altına koyun üzerine hazırladığınız kremayı dökün güzelce yayın ve soğuması için buzdolabına kaldırın bu arada kremşantisini hazırlamaya başlayalım
Kremşanti ve sütü bir kaba alın katılaşana kadar çırpın ve soğuyan kremanın üzerine sürün
Kalan miföyün yarısını dilimlere kesin ve Kremanın üzerine yerleştirin buzdolabında 3 saat dinlendirin
Servis yapacağınız zaman üzerine pudra şekeri eleyin ve servis yapın. Afiyet olsun.