Krema 8-9 cm çapında daireler ile fırın tepsisine ara ara sıkılır.
Önceden 220 derecede ısıtılmış olan fırında yaklaşık 8 dakika süre pişirilir. Fırın 180 dereceye düşürülerek 10 dakika daha pişmeye bırakılır.
Hamurlar soğuduktan sonra enine olacak şekilde ikiye bölünür.
Krema yapımı
Süt ve şekerin yarısı tencerede kaynatılır. Yumurta sarıları, nişasta ve toz şekerin diğer yarısı ile çırpılır. Ardından kaynayan süte yavaşça eklenir. Koyulaşana dek karıştırılarak pişirilir. Muhallebi kıvamı aldıktan sonra soğumaya bırakılır.
Şeker bir tencere içerisinde kaynatılır ve üzerine fındık unu eklenerek karıştırılır.
Bu karışıma krema eklenir ve hızlıca karıştırmaya devam edilir.
Üzerine pastacı kreması da eklendikten sonra buzdolabında soğumaya bırakılır.
Krema kendisine gelince sıkma torbasına eklenir.
Hamur aralarına sıkılan krema bittikten sonra pastalar dilimlenerek ve süslenerek servis edilebilir. Afiyet olsun.