Hafif tatlı tarifleri arayanlar için birebir. Bir tencerede süt, rendelenmiş limon kabuğu ve tarçını beraber kaynatın. Kaynadıktan 10 dakika sonra çubuk tarçını ve limon kabuklarını çıkarın. Yumurta sarılarını ve 3 yemek kaşığı şekeri bir kasede mikserle iyice çırpın. Darı ununu ilave edip iyice harmanlayın. Sütü ilave edip karıştırın. Ocaktaki karışımı koyu kıvama gelinceye kadar kısık ateşte pişirmeye devam edip ocaktan alın. Derin olmayan ve ısıya dayanıklı 4 kaba paylaştırıp soğumaya vazgeçin. Birkaç saat buzdolabında bekletin. Servis yapmadan evvel her kaseye 1 yemek kaşığı pudra şeker ve Hindistan cevizi serpin. Fırının ızgarasını evvelden ısıtın. Izgaranın en üst rafına pudingleri yerleştirin. Şeker karamel haline gelinceye kadar bekletin. Oda ısısına gelince servis yapın.
Krem Catalana: Katalanların dünyaya mülk olmuş şöhretli bir tatlısı. Hafif, sütlü bir tatlıdır.