Basitçe uygulanabilen tatlı tarifleri arasında üst sıralarda. Yumurta sarılarını ve toz şekeri evvel yavaş sonra süratli ayarda karışım beyazlaşıncaya kadar mikserle çırpın.
Süt, krema ve vanilyayı bir tencereye alıp, köpükleninceye kadar orta ateşte çırpma teli ile karıştırarak pişirin. Yumurta ve şeker karışımını azar azar döküp karıştırmaya devam edin. İnce kıyılmış kekikleri ekleyin.
Karışımı kaselere paylaştırın. Kaseleri derin ve dar bir tencereye alın. Yarısına gelecek biçimde sıcak su doldurun. Evvelden 150 dereceye ayarlanmış fırında 30 dakikaya yakın pişirin ve soğumaya bırakın.
Üzerlerine esmer şeker serpin. Kapları yeniden aynı tencerede bu kere soğuk su ve buz doldurduğunuz tepsiye dizin.
Fırının en üst kademesine tepsiyi yerleştirip fırının ızgarasını çalıştırın. Şeker karamelize olunca fırından çıkarıp servis yapın.