Pişirdikten sonra içerisine reçel ya çikolata ya krema
Sonda üzerine pudra şekeri
Yapılışı
Yoğurma kabına 3 su bardağı un ilave edilir.
Unun ortasına sut, su, şeker ve mayanı koyun karıştırın 10 dk. bekletin. sonra tereyağ yumurta tuz ve unu azar azar ilave edilir, güzelce yoğurulur ele yapışmayan hamur elde edilir.
Üstüne kapatıp 1 saat bekletilir.
Mayalanmış hamur un serpilmiş tezgah koyulup merdaneyle kalın 1 hamur açılır.
Şekildeki gibi su bardağıyla kesin ve yağılı kağıdın üstüne koyun ve üstünü kapatın 1, 5 saat bekletin.
Sonra yağla folu geniş 1 tavada her 2 tarafını kızarana dek orta derecede pişirin.
Soğuduğunda bıçakla delik açarak kaşık yardımıyla reçeli koyun ve servis yapın. Afiyet olsun.