Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %0,13
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %-0,21
Konutta Dondurma

Konutta Dondurma

Konutta Dondurma Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 tane muz
  • 1 tane şeftali
  • 1 avuç kadar kiraz yada vişne size kalmış isteğe bağlı meyve ilave ede öğrenirsiniz
  • 1 koli krem şanti
  • 1 çay kadehinden iki parmak az toz şeker
  • 1 çay kadehi süt

Konutta Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle meyveleri rondodan geçirip.
  2. Püre haline getiriyoruz daha sonra uygun bir kap içerisine şeker süt ve krem şantiyi ilave edip blenderle iyice katı halini alana kadar çırpıyoruz .
  3. Daha sonra meyve püresini karıştırıp iyice bir birine özdeşene kadar karıştırıyoruz.
  4. Uygun buzluk gizleme kabı yada borcama döküp buzluğa koyuyoruz 1 saatte bir karıştırıyoruz.
  5. Bunu 3 kere yapıyoruz saat başı daha sonra 4-5 saat bekletiyoruz dondurmamız hazır servis edebiliriz.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın