Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %-0,18
  • ALTIN
    %0,61
  • BIST
    %3,72
Konut Üretimi Dondurma

Konut Üretimi Dondurma

Konut Üretimi Dondurma Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 litre süt 200ml. Lik 5 su kadehi
  • 1 silme yemek kaşığı saf salep
  • 1 su kadehi şeker
  • 1 tatlı kaşığı kakao

Konut Üretimi Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Sütünüzü ocağa koyup kaynamaya vazgeçin
  2. Süt kaynadıktan sonra şeker ve salepi süratli karıştırıp sütün içine dökün. burada dikkat edin salep topaklaşmasın
  3. Çırpma teliyle 10 dakika ara gizeme karıştırarak pişirin.
  4. Ocaktan aldıktan sonra, yeniden ara gizeme karıştırarak soğutun.
  5. Ben dondurmayı ikiye ayrılıp bir kısmına kakao ilave ettim.
  6. Soğuyan dondurmaları buzluğa koyun ve yarım saat ara ile karıştırın
  7. Dondurmayı yemeden evvel buzluktan çıkarıp 10 dakika kadar dışarıda tutun. Yoksa yerken zorlanırsınız.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın