Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,12
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,61
  • BIST
    %3,72
Konut Üretimi Dondurma

Konut Üretimi Dondurma

Konut Üretimi Dondurma Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta beyazı
  • 3 su kadehi süt 1 kadehi kremşanti için
  • Yarım çay kadehi şeker
  • 2 kutu krem şanti
  • 1 kutu krema
  • 1 kutu vanilya

Konut Üretimi Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle krem şantiye 1 su kadehi sütü ilave ederek çırpıp buz dolabında dinlendiriyoruz.
  2. Daha sonra yumurtaların beyazını ve 2 yemek kaşığı şekeri köpürene kadar takribî 10 dk mikserle çırpıyoruz.
  3. Koyu bi kıvam aldıktan sonra 2 su kadehi sütü ve şekeri ilave edip 5 dk daha çırpmaya devam ediyoruz.
  4. Hazırladığımız krem şantiyi, kremayı ve vanilyayı da karışıma ilave edip takribî 15 dk çırpıyoruz koyu kıvam alana kadar.
  5. Ne kadar çok çırparsak o kadar koyu bi kıvam elde ederiz.
  6. Son olarak bir gizleme kabına alıp buzlukta 5 6 saat donduruyoruz. gizleme kabının kapağının olması ehemmiyetli. Şayet farklılık olsun isterseniz de kakaolu veya çilekli krem şanti kullanarak değişik tatlarda dondurma elde edebilirsiniz.Afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın