Margarin ve 1.5 su kadehi pudra şekerini derin bir kapta iyice çırpın. Çırpmaya ara vermeden yumurtaları birer birer ilave edin.
Un ve kabartma tozunu ilave edip pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar karıştırın. 20-25 cm çapında yuvarlak bir kek kalıbını yağlayın.
Karışımı kalıba alıp evvelden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 40 dakika pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya vazgeçin.
Süt ve nişastayı minik bir tencereye alın. Kısık ateşte aralıksız karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Ateşten alıp aralıksız karıştırarak soğutun.
Süt kreması ve kalan pudra şekerini derin bir kapta iyice çırpın. Nişastalı karışıma ilave edip pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpmayı sürdürün.
Aşikar bir bıçakla keki enine üçe kesin. Alt katı düz bir tabağa alıp üzerine hazırladığınız kremanın yarısını sürün.
Orta katı yerleştirip kalan kremayı sürün ve üçüncü katı yerleştirin.
Kivileri atayıp dilimleyin. Jöleyi azıcık ılık suyla eritin. Pastanın üzerine kivi dilimlerini hafif üst üste gelecek biçimde dizin. Kivilerin üzerine fırçayla jöle sürün.
Kalan krem şantiyi yıldız uçlu sıkma torbasına doldurup pastanın kenarlarına sıkarak süsleyin. Pastanın dış kenarlarını çekilmiş fındıkla kaplayın. Buzdolabında beklettikten sonra dilimleyerek servis yapın. Afiyet olsun.