Derin bir kapta 2 kutu krem şantiyi ve 2 kadeh sütü katılaşana kadar mikser desteğiyle çırpın. Ayrı bir kapta yumurtalar ile yarım su kadehi şekeri çırpın. Daha sonra iki karışımı birleştirerek harmanlayın. Karışımın içine, kırılmış kakaolu bisküvileri, parçalanmış cevizleri ve ufak parçalara kesilmiş sütlü çikolatayı ilave edin. Bu karışımı yüksek kenarlı sırça bir tepsiye yayın. Üzerini streç film ile kaplayın ve bir gün buzlukta bekletin.
Çikolata sosu bir tencerede süt ile karıştırarak pişirip soğutun. Çikolata sos soğuduktan sonra buzlukta olan karışımın üzerine yayın. Yine üstünü streç film ile sarıp 1 gün daha buzlukta bekletin ve ertesi gün dilimleyerek servis yapın.