Kekin hazırlanışı: şeker ve yumurtayı köpük köpük olana kadar çırpalım. Ardından süt yağ ve gıda boyasını ekleyelim.
Un kabartma tozu ve vanilyayı da eleyerek ekledikten sonra güzelce karıştıralım ve fırın tepsisine yayalım. 180 derece de pişirelim.
Kremanın yapılışı: un nişasta şeker süt ve yumurta sarılarını tencereye alıp çırpalım. Tamamen karışınca ocağa alıp pişirelim.
Kaynamaya başlayan kremaya tereyağı ve vanilya ekleyip karıştıralım ve ocaktan alalım. Üzerine streç örtüp soğumaya bırakalım. Soğuduktan sonra toz şanti ve labne ekleyip çırpalım.
Soğuyan kekten istediğimiz ölçüde yuvarlaklar keselim. Arasına krema sıkalım ve diğer parçayı üstüne kapatalım.
İsterseniz yanlarını kremayla kaplayıp kenarını kalan keklerle süsleyebilirsiniz. Ben üzerine kremadan sıkıp çilekle süsledim. Afiyet olsun.