Bisküvileri mutfak robotunda un haline gelene kadar çekin. 2 yemek kaşığı kadarını süslemede kullanmak üzere ayrı bir kaba ayırın.
Çikolatayı, kahveyi ve tereyağın yarısını 75 g benmari usulü eritin. Arada bir karıştırarak çikolatanın erimesini sağlayın. Çekirdeklerini çıkardığınız kirazları çeper şeklinde doğrayın.
Çikolatalı karışım tamamen eriyince buğunun üzerinden alın. Ilınınca yumurta sarılarını, kalan tereyağını, bisküvi kırıntılarını ve bademleri ilave edip spatula ile iyice karıştırın. Karışımı yağlı kağıdın üzerine alın. Palet bıçağı takviyeyi ile salam şeklini verip yuvarlayın. Yağlı kağıda iyice sarıp buzlukta 4-5 saat dondurun. Servis için kağıdından çıkartın, yarım saat kadar çözülmesi için dinlendirin ve dilimleyerek servis yapın.