Keki için
Kreması için
Arası için
Üzeri için
Keki için tereyağı ve toz şekeri bir karıştırma kabına alın. Krema kıvamına gelinceye kadar bir mikser takviyesiyle çırpın. Yumurtalar, kakao, un, kabartma tozu ve sütü ilave edip tüm malzeme iyice aynılaşıncaya kadar bir mikser takviyesiyle çırpmaya devam edin. Harcı hafif yağladığınız yuvarlak bir kek kalıbına aktarın. Evvelden ısıtılmış 175 derece fırında 25-30 dakika pişirip fırından alın ve soğumaya vazgeçin. Kreması için sütü bir sos tenceresine alıp ılındırın. Ilınan süte vanilya çubuğunun çıkardığınız taneleri ve toz şekeri ilave edip şeker tamamen eriyinceye kadar pişirin. Yumurta, yumurta sarıları ve mısır nişastasını bir kasede karıştırın. Sütlü karışımdan azıcık ilave ederek yumurtaları ılındırın ve tencereye ilave edin. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırarak pişirin. Kremayı ilave edip bir taşım daha kaynatın ve ocaktan alın. Soğuyan kekinizi üç parçaya kesin. Aralarına krema yayıp saplarını çıkardığınız tam kirazları yerleştirin. En son kata benmari usulü erittiğiniz çikolatadan yayın. Kiraz ile süsleyip servis yapın.