Kinoayı kutunun üzerindeki tarife göre haşlayıp sudan geçirin ve iyice suyunu süzün. Kırmızıbiberi ufak küp biçiminde doğrayıp tereyağında hafif soteleyin. Sarımsağı rendeleyip kırmızıbibere ilave edin. Tavuk etlerini 2 parmak kalınlığında şeritler halinde doğrayın ve üzerine fırçayla zeytinyağı sürerek ızgarada pişirin. Pişen etleri bir tepsiye alıp üzerine tereyağından parçalar yerleştirin ve bir kapak ile kapatarak eriyinceye kadar bekletin. Kiraz domatesleri ortadan ikiye kesip bir kaseye alın. Soğanı piyazlık doğrayıp ilave edin. Nane yaprakları, zeytin, kinoa, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiber ilave edip harmanlayın. Servis tabağına alıp üzerine tavuk etlerini yerleştirerek servis yapın.