Keki için
Şerbeti için
Kreması için
Üzeri için
Şerbeti için toz şeker ve suyu kaynatın. Limon suyunu ilave edip ocaktan alın. Kreması için, süt, nişasta ve toz şekeri orta ateşte karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan alıp soğumaya vazgeçin. Keki için, yumurta ve toz şekeri bir karıştırma kabına alarak iyice çırpın. Galeta unu, Hindistan cevizi rendesi, Ayçiçek yağı ve kabartma tozunu ilave edip iyice karıştırın. 30×30 miktarlarında bir fırın kabını yağlayıp kek karışımını yayın. Evvelden ısıtılmış 170 derece fırında takribî 30-35 dakika pişirin. Soğuk şerbeti kaşık desteğiyle ılınan kekin kenarlardan ortasına doğru dolaştırarak dökün. Soğuyan kremanın içine kremşantiyi ilave edin ve mikserin yüksek devirde 3-4 dakika çırpın. Hazırladığınız kremayı soğuk tatlını üzerine yayın. Dilimlenmiş nektarin ile süsleyerek servis yapın.