Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,06
  • EURO
    %0,00
  • ALTIN
    %-0,12
  • BIST
    %-0,27
Keten Tohumlu Kraker

Keten Tohumlu Kraker

Keten Tohumlu Kraker Tarifi İçin malzemeler

  • 1 su kadehi keten tohumu
  • 1 kırmızı kapya biberi
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım su kadehi kurutulmuş domates
  • 2 dal yeşil soğan
  • 2 dal taze kekik
  • 2~3 dal taze fesleğen
  • 2 dal taze biberiye
  • Tuz
  • Karabiber

Keten Tohumlu Kraker Nasıl Yapılır?

Keten tohumunu geniş bir kaseye alın. Üzerine ılık su ilave edip iki saat bekleyin. Kalan tüm malzemeyi mutfak robotundan geçirip geniş bir karıştırma kabına alın. Yumuşayan keten tohumlarının suyunu süzüp karışıma ilave edin ve bir spatula desteğiyle karıştırın. Harcı yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. Bıçakla dikdörtgen parçalar kesip evvelden ısıtılmış 120 derece fırında kıtırlaşıncaya kadar takribî iki saat pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın