Malzemeler
Üzeri için
Çikolatayı benmari usulü eritin ve ılınmaya vazgeçin. Krema, labne peyniri, vanilya ve şekeri geniş bir kapta mikserle kıvamı koyulaşıncaya kadar çırpın. Kestane şekerini mutfak robotunda püre haline getirin. Gerekirse süt ilave edin. Kestane püresini ve çikolatayı kremaya ilave edip karıştırın. Karışımı kaselere paylaştırın ve buzdolabında 2 saat bekletin. Bu arada milföy hamurundan kurabiye kalıbı ile biçimler kesin ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Üzerine çatalla delikler yapıp 190 derece fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin. Üzerine pudra şeker serpiştirip süsleyin. Servis yapın.
Hafifliği ile çok beğenilen çikolatalı mus tarifine göz atmayı unutmayın.