Süt ve süt kremasını bir tencerede karıştırıp ısıtın. Ocaktan alıp safranı ilave edin ve karıştırın.
Yumurta sarılarını bir kapta tozşekerle köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
Mısır nişastasını 2 ufak çay kadehi sütte eritin. Yumurta sarıları ile beraber safranlı süte azar azar ilave edin. Kısık ateşte muhallebi kıvamında pişirin.
Çikolatayı kocaman kocaman doğrayın. Bir kaseye alıp benmari usulü eritin. Merengleri bir tabağa parçalayıp 1 kaşık kadarını ayırın.
Safranlı pudingin yarısını kuplara paylaştırın. Üzerine çikolatanın yarısını dolaştırın. Parçalanmış merengi serpiştirin. Kalan pudingi ilave edip kalan çikolatayı üzerine dolaştırın. Kestane şekerleriyle süsleyip ayırdığınız merengi serpin. Buzdolabında 30 dakika bekletip servis yapın. Afiyet olsun.