Şeker ve yumurta akını hafif karıştırarak benmari usulü ısıtın. Ilınmış karışımı köpük kıvamına gelinceye kadar karıştırma kabında mikser ile çırpın. Hazırladığınız karışımdan teflon bir tepsi veya kağıt üzerine büyükten ufağa 5 adet sıkın. Spatulayla düzleştirerek yuvarlak olarak yayın. Merengleri evvelden ısıtılmış fırında 100 derecede 40 dakika kadar pişirin. İyice soğuduktan sonra bir spatula desteğiyle yağlı kağıttan dikkatlice çıkarın, 100 g kestane şekerini, tereyağını ve kremayı mikserde çırptıktan sonra kestaneli karışımı merenglerin arasına krema sıkacağı ile kat kat sıkın. Toz kremşantiyi sütle beraber mikser ile çırpın. Merenglerin üstünü kaplayın. Pastayı kalan kestane şekeriyle süsleyin.