kaynadıktan sonra ise içerisine limon dilimini atıp hazır hale getirelim
daha sonra ise karamelimizi hazırlayalım
çelik tava içerisinde şekerimizi yakalım ve içerisine suyunu ekleyelim
ocaktan alalım ve kuru haldeki ekmek kadayıfımızı derin bir kalıp içerisinde su ile ıslatalım yumuşadığını anladığımız zamanda süzdürelim (elimizle bastırarak bu işlemi yapabiliriz)
kadayıfı süzdükten sonra ortasına yıldız şeklinde çarpı atalım ve 7 ,8 adet kürdan batıralım
şerbetini üzerine döküp ocağın üzerinde yavaş yavaş şerbeti ve karameli de kaşık yardımı ile üzerine gezdirerek pişirelim
şerbetini güzel çektikten sonra soğuması için bekliyoruz ve bu arada ara kreması hazırlayalım doğranmış kestane şekerini rondomuza alıp püre haline getirelim
içerisine muzumuzu da ilave edelim
parça çikolatamızı ve krema ile kremşantiyi mikserle çırpıp püremizin içerisine katıyoruz
dolapta dinlenmesi için bekletiyoruz
dinlendikten sonra soğumuş olan ekmek kadayıfını yuvarlak kalıplarla kesip şekil veriyoruz
onu da ortadan ikiye kesip arasına kestaneli püreden koyup diğer katınıda kapatıp süsledikten sonra şekil verip servise hazır hale getiriyoruz. Afiyet olsun.