Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,04
  • EURO
    %-0,08
  • ALTIN
    %-0,03
  • BIST
    %-0,42
Kereviz Pate

Kereviz Pate

Kereviz Pate Tarifi İçin malzemeler

  • 2 kereviz
  • 6 yemek kaşığı mısır unu
  • Tuz
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı kuru nane
  • 1 çay kaşığı kişniş

Kereviz Pate Nasıl Yapılır?

  • Kerevizin kabuğunu atayıp kocaman doğrayın. Üzerini geçecek kadar su ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın.
  • Haşlanan kerevizleri ezerek püre haline getirin. İçine mısır unu, tuz, nane ve kişniş ilave edip yoğurun. Karışımdan parçalar kopartıp yassı yuvarlak biçim verin.
  • Tepsiye yağlı kağıt serin ve üzerine zeytinyağı sürün. Köfteleri tepsiye dizip 200 dereceye ayarlanmış fırında 30-35 dakika pişirip sıcak servis yapın.

Kerevizle hazırlayabileceğiniz değişik bir tarif arıyorsanız, yemeklerin yanına çok yakışan cevizli kereviz salatası tarifini deneyin.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın