Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,01
  • ALTIN
    %-0,70
  • BIST
    %0,77
Kereviz Ezme

Kereviz Ezme

Kereviz Ezme Tarifi İçin malzemeler

  • 4 kereviz
  • 2 limonun suyu
  • Yarım çay kadehi zeytinyağı yağı
  • Tuz

Kereviz Ezme Nasıl Yapılır?

Ufak tabaklarda büyük lezzetler sunun. Kerevizlerin kabuklarını ceddip küp biçiminde doğrayın. 30 dakika limonlu suda bekletip suyunu süzün. Üzerini geçecek kadar su ilave ettiğiniz tencerede haşlayıp suyunu süzdükten sonra tekerrür limonlu suda 5 dakika kadar haşlayın. Ilınınca, 1 limonun suyu, zeytinyağı ve tuz ile tatlandırıp püre haline gelinceye kadar ezin. Servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın