Kerevizlerin kabuğunu ceddip kuşbaşı kocamanlığında doğrayın. Sap kısımlarını 3 santimlik parçalar biçiminde kesin. Kerevizleri kararmamaları için limonlu suda bekletin.
Eti tencereye alıp kendi suyunu vazgeçip sürükleyene kadar pişirin. Soğanın kabuğunu ceddip kıyın. Ete ilave edip tencerenin kapağı kapalı olarak pişirmeye devam edin.
Etleri tencerenin orta kısmına toplayın. Kenarlardaki boşluğa ise kerevizleri dizin. Aralara kereviz saplarını serpin. Tuz ve kırmızı toz biberi ilave edin.
Kısık ateşte 15 dakika pişirin. Suyu ilave edip hafif ateşte kerevizler ve et yumuşayana kadar pişirin. Yumurta ve limon suyunu bir kasede çırpın.
Yemeğin suyundan birkaç kaşık ilave edip nezaketin ılınmasını sağlayın. Edebi yemeğe azar azar ilave edip karıştırın. 1 dakika pişirip yemeği servis yapın. Afiyet olsun.