Kekimizin malzemelerini bildiğiniz biçimde yapıyoruz yumurta ve şekeri çok iyi çırpmamız gerekiyor.
Yağlı kağıt serili kelepçeli kek kalıbına döküyoruz ve evvelden ısıtılmış 180 derecelik fırına veriyoruz fırın evvel de pişirebilir geç de kalabilir sık sık hakimiyet edin fırınınıza bağlı bu.
Karamel için şekeri suyu tencereye alıp koyu kıvam alana kadar karıştırıyoruz durmadan şeker suyu sürükleyip eriyecektir durmadan karıştırın.
Karamel rengi olunca altını kapatın 10 dakika sonra kremayı döküp iyice karıştırın sonra tereyağını ilave edip eriyene kadar karışmıyoruz altını kapatıp kenara alıyoruz.
Çikolata için krema tencereye alınır ısınınca çikolatalar ilave edilip eriyene kadar karıştırılır ardından ocaktan alınır.
Tüm malzemeler soğuk olmalı özellikle karamel koyu kıvamı olacaktır.
Daha sonra kekin üzerine karameli ilave ediyoruz ardından 10 dakika dolaba atıyoruz çıkartıp çikolatanızı da ilave ediyoruz ve streçleyip dolapta muhafaza ediyoruz. Afiyet olsun