Kek için yumurta ve şekeri iyice çırpın. Öteki kek malzemelerini ilave edip homojen bir karışım elde edene kadar çırpın. Karışımı kelepçeli kalıba döküp 180 derece evvelden ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirin.
Krema için labne, krema ve vanilya hariç öteki malzemeleri tencereye alıp muhallebili kıvamına gelene kadar pişirin.
Ocaktan aldıktan sonra krema, labne ve vanilyayı ilave edip homojen bir karışım elde edene kadar çırpın. Pişen kekimizi kelepçeli kalıptan çıkarın.
Kelepçeli kalıbın kelepçe kısmını servis tabağına koyup içine keki yerleştirin. Keki sütlü nescafe ile nemlendirin.
Daha sonra muhallebinin yarısını kekin üzerine dökün. 14 tane kedidilini kahveye daldırıp muhallebinin üzerine kapatacak biçimde dizin.
Kalan muhallebiliyi de kedidilinin üzerine dökün. Dışarıda yarım saat bekletip buzdolabına kaldırın ve bir gece bekletin.
Son olarak üzerine kakao serpip rendelenmiş çikolata ile süsleyip servis yapın.