Krema için yumurta sarıları ve şekeri kabarana kadar çırpın.
Sütü orta boy bir tencere içinde ocağa koyun, vanilya çubuğunu ortadan ikiye ayrılın ve içindeki taneleri sütün içerisine atın.
Süt kenarlardan kaynamaya başlayınca yumurta ve şekerli karışımın içerisine bir kepçe dökerek karışımların ısılarını eşitleyin. Daha sonra yumurtalı karışımı ocaktaki süt, vanilya karışımının üzerine süratlice çırparak ilave edin.
Muhallebi kıvamına gelene kadar çırpın ve ocaktan alıp tereyağını kremanın içine atın, çırparak eritin.
Yaptığınız krema soğuyunca akışkan krem şanti ile çırparak kremanızı rahatlatın. 18 cm ’lik yuvarlak pasta kalıbına evvel kenarlardaki kedidillerini dizin. Alt tabana kedidillerini dizip krema dökün ve yayın. Üzerine çilekleri ve fındık krokanı ilave edin. Onların üzerini kedidili ile kapatın. Bu harekâtı iki kez yinelemeniz yetecektir. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra servis yapın.