Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %-0,18
  • ALTIN
    %0,61
  • BIST
    %3,72
Kaysefe Tatlısı

Kaysefe Tatlısı

Malzemeler

  • 500 gr kuru erik
  • 1 çay bardağı pekmez
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı ceviz

Yapılışı

Erikleri iyice yıkayıp, çekirdeklerini çıkarıp, ılık suda bir gece önceden bekletip süzün bir tencereye koyun üstünü geçecek kadar su ekleyip yaklaşık 1 saat beklettikten sonra üzerine pekmezide ekleyip kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Servis tabağına alın. Ayrı bir tavada kızdırmış olduğunuz tereyağını ve cevizi üzerine gezdirin. Afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın