Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı

Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı

Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı Tarifi İçin malzemeler

  • 24 hurma
  • Yarım su kadehi kıyılmış ceviz içi
  • 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  • 200 gr kaymak

Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı Nasıl Yapılır?

Hurmaları yanlarından bıçakla açarak, yaralamadan çekirdeklerini çıkarın. Teflon tavada yağı ısıtın ve hurmaları ilave edip 2-3 dakika harlı ateşte çevirin. Hurmaları bir kenara alıp ılıtın. Ilınan hurmaların içini bir çay kaşığı takviyeyi ile kaymakla doldurun ve kaymaklı kısmını kıyılmış ceviz içine daldırarak servis tabağına alın. Ilık servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın