Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,12
  • EURO
    %0,79
  • ALTIN
    %-2,88
  • BIST
    %1,15
Kaymaklı Kayısı

Kaymaklı Kayısı

Kaymaklı Kayısı Tarifi İçin malzemeler

  • 250 gr kuru kayısı
  • 1 su kadehi tozşeker
  • 100 gr kaymak
  • 3 çorba kaşığı çekilmiş antepfıstığı

Kaymaklı Kayısı Nasıl Yapılır?

  • Bir gece evvelden nemlendirilmiş kayısıları şeker ile beraber bol suda haşlayın. Kayısılar altın rengine döndüğünde ateşten alıp soğumaya bırakın.
  • Açık tarafından ayırıp ortalarına çay kaşığı ile kaymak doldurun. Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın