Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,03
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %1,15
Kaymaklı Kayısı

Kaymaklı Kayısı

Kaymaklı Kayısı Tarifi İçin malzemeler

  • 250 gr kuru kayısı
  • 1 su kadehi toz şeker
  • 100 gr kaymak
  • 3 çorba kaşığı çekilmiş antep fıstığı

Kaymaklı Kayısı Nasıl Yapılır?

Bir gece evvelden nemlendirilmiş kayısıları şeker ile beraber bol suda haşlayın. Kayısılar altın rengine döndüğünde ateşten alıp soğumaya vazgeçin.

Sarih tarafından ayırıp ortalarına çay kaşığı ile kaymak doldurun. Antepfıstığı ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın