Tatlı Tarifleri, Pratik Tatlılar, Hızlı Tatlı Tarif
Kaymaklı Dondurma Kaynatma, Aralıksız Çırpma, Buzlanma Tasayı Yok
Sosyal Medyada Paylaş
10 Kasım 2021
admin

Kaymaklı Dondurma Kaynatma, Aralıksız Çırpma, Buzlanma Tasayı Yok

Kaymaklı Dondurma Kaynatma, Aralıksız Çırpma, Buzlanma Tasayı Yok Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 su kadehi soğuk süt
  • 1,5 kutu tek içimlik salep tozu
  • 1 kutu kahve beyazlatıcı bim, şok, a101 marketlerde satılıyor
  • 1 kutu kaymak tadında kremşanti, içinde iki makbuz bulunanlardan ilave edilecek
  • Yarım su kadehinden bi parmak fazla pudra şekeri
  • 1 kutu vanilya

Kaymaklı Dondurma Kaynatma, Aralıksız Çırpma, Buzlanma Tasayı Yok Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle bir kaba soğuk sütü boşaltıp üzerine salep tozunu ilave edip kaşıkla karıştırıp daha sonra pudra şekerini, kahve beyazlatıcı, kremşantileri ve vanilyayı ilave edip evvel tel mikserle yada büyük kaşıkla karıştıralım.
  2. Daha sonra mikserle yüksek devirde 7 dakika süresince kesintisiz çırpalım.
  3. Sonrasında gizleme kabına yada dondurma paketine boşaltıp ağzına ilkin streç jelatin sürükleyip buzluğa atalım.
  4. İvediniz yoksa bir gece çabuğumuz varsa bir kaç saat bekletin. Çıkardıktan sonra üzerini antep fıstık tozu, ceviz yada fındık hangisi varsa afiyetle harcayabilirsiniz.

Sitede yer alan yazı, resim ve haberler izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. TatliTatli.Net

Birbirinden güzel ve egzotik tatlı tariflerini bulabilirsiniz.