Kaymaklı Dondurma Cevizli çikolatalı Tarifi Nasıl Yapılır?
Öncelikle pasta kremasını ve sütü derin bir kaba alıp mikserde 3 dakika çırpalım ve dolaba kaldıralım, ardından yumurta şeker ,vanilyayı ,bir kaba alıp 7. 8 dakika beyazlaşana kadar çırpalım ve evvelden çırptığımız kremayla karıştıralım.
2- 3 dakika mikserle çırpalım, malzemeyi ikiye ufalayıp ayrı kaplara alalım, birine 2 yemek kaşığı kakao ve damla çikolatayı ilave edip karıştıralım, öbürüne kocamanca bölünmüş ceviz ilave edip karıştırdıktan sonra buzluğa kaldıralım.
1 saat sonra ceviz ve çikolatalar dibe çökeceği için çatalla bir defa karıştıralım. 5 saat sonra dondurmamız servise hazır.